Βρίσκεστε εδώ: Home » ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ » Ο αντικαπνιστικός νόμος στο επίκεντρο ενημερωτικών ημερίδων που πραγματοποιούνται με τη συνεργασία Π.Ε. Πέλλας και Επιμελητηρίου Πέλλας

Ο αντικαπνιστικός νόμος στο επίκεντρο ενημερωτικών ημερίδων που πραγματοποιούνται με τη συνεργασία Π.Ε. Πέλλας και Επιμελητηρίου Πέλλας

Με θέμα «Κάπνισμα – Απειλή για τη Δημόσια Υγεία, η Εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου στις Ελληνικές Επιχειρήσεις» πραγματοποιούνται αυτήν την εβδομάδα δύο ενημερωτικές ημερίδες στην περιοχή μας.

 

Σε μια πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου  – Αηδονά και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνη Τσώτσου, έχουν προγραμματιστεί δύο σημαντικές εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού και του επιχειρηματικού κόσμου της Πέλλας.

 

Συγκεκριμένα, οι δύο δράσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 21/02 και ώρα 5 το απόγευμα στα Γιαννιτσά (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας) και την Πέμπτη, 22/02 και ώρα 5 το απόγευμα στην Έδεσσα (αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου) αντίστοιχα.

 

Οι έγκριτοι ομιλητές της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας θα ενημερώσουν για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και θα απαντήσουν σε ερωτήματα των παρευρισκόμενων.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

ΕΔΕΣΣΑ

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.Υποχρεωτικά πεδία *

*

Scroll To Top